Uw verzekeringen

in begrijpelijke taal uitgelegd

Historie

De Haas advies is de nieuwe naam van Assurantiekantoor Frank de Haas. In 1976 is het kantoor vanuit huis gestart als bemiddelingskantoor in verzekeringen, hypotheken en het verzorgen van belastingaangiften.

Na jaren meegewerkt te hebben in het bedrijf van zijn vader werd het familiebedrijf in 1991 door Frank overgenomen en verhuisde het kantoor naar de Klaverhoekseweg.

De vraag naar advies omtrent financiële vraagstukken nam toe en werd complexer door de snelle veranderingen in de financiële wereld. We hebben er op dat moment dan ook voor gekozen de dienstverlening verder uit te breiden en ons ook op het gebied van financiële planning verder te specialiseren. Dit hebben we onder andere gedaan door te investeren in kennis en het volgen van hoogwaardige opleidingen. De uitbreiding van onze dienstverlening bracht meer adviezen met zich mee waardoor ook het aantal medewerkers groeide en het pand aan de Klaverhoekseweg te klein werd.

In 2006 is het kantoor verhuisd naar het kantoorpand aan de Oirschotseweg 62 te Best zoals u het nu kent. Het kantoor is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig allround kantoor waar u terecht kunt met uw vragen over:

  • Verzekeringen voor particulieren en bedrijven
  • Risico-inventarisatie voor bedrijven
  • Hypotheken
  • Financiële planning
  • Pensioenen
  • Belastingaangifte

Ontzorgen met een hoofdletter O!

Onze medewerkers zoeken graag een passende oplossing voor uw situatie. Wij noemen dat “Ontzorgen met een hoofdletter O!”

TOP