Wat te doen bij schade?

wij helpen u graag stap voor stap verder

Financiële planning

Bij financiële planning is een veelgehoorde opmerking “dat is voor mij niet van toepassing en meer iets voor een zeer vermogend persoon”. Niets is minder waar!

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend – zolang u er goed op bent voorbereid.

Ieder financieel plan is natuurlijk een momentopname. Een goed persoonlijk financieel plan biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen en helpt uw risico’s te beheersen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • loopbaan- en salarisontwikkeling;
  • pensioenopbouw;
  • woonlasten en de waarde van de woning;
  • de kosten van studerende kinderen;
  • risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van je partner

Financiële planning is belangrijk! Wij hebben er dan ook voor gekozen ons hier verder in te specialiseren. Zo zijn Frank en Marieke beide in het bezit van het hoogwaardige diploma Certified Financial Planner en mag Frank zich daarnaast zelfs Master Financial Planning noemen. De kennis die we met het behalen van deze diploma’s hebben verkregen, zorgt er voor dat we u kunnen voorzien van een hoogwaardig advies.

Ontzorgen met een hoofdletter O!

Onze medewerkers zoeken graag een passende oplossing voor uw situatie. Wij noemen dat “Ontzorgen met een hoofdletter O!”

TOP